Teknovation Logo
robot

 
  • Lemvigh-Müllers aktuelle programudvidelse inden for skære- og skrubskiver fremhæves som fremtidens løsninger.

Teknovation nr. 13/2023

Skære- og skrubskiver med forbedret levetid og større effektivitet

Lemvigh-Müller slår et slag for seneste udvidelse i programmet af skære- og skrubskiver, som samtidig fremhæves som fremtidens løsninger med forbedret levetid og større effektivitet.


De aktuelt lancerede skære- og skrubskiver Cubitron 3 er udviklet til at forbedre brugerens arbejde, såvel som arbejdsmiljøet, fremhæver Lemvigh-Müller.

Således byder skæreskiverne på op til tre gange længere levetid sammenlignet med forgængeren. Skrubskiverne følger trop med en forbedring på op til 50 procent i levetid. Det er ikke kun økonomisk fordelagtigt, men også en tidsbesparelse, da man nu ikke længere behøver at stoppe arbejdet for at skifte skiver så ofte, påpeges det videre.

I Lemvigh-Müller-introduktionen anføres endvidere, at skiverne er bygget med præcisionsformede slibemineraler, der reducerer vibrationer i maskinen. Det resulterer i mindre belastning på brugerens arm og en overordnet bedre arbejdsoplevelse. Derudover giver opbygningen en op til 35 procent højere gennemskæringshastighed.

Cubitron 3-skiverne udvikler tungere støv, der falder hurtigere til jorden. Det bidrager også til et renere og mere behageligt arbejdsmiljø.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik