Teknovation Logo
robot

 
  • Formnext har blandt andet udviklet konferencekonceptet. I år vil præsentationsprogrammet for første gang være fordelt på tre scener (Industry Stage, Application Stage, Technology Stage) i udstillingshallerne. De forskellige videnområder dækker vigtige AM-trends, applikationer og innovationer fra udstillere og skal hjælper besøgende med at finde det rigtige produkt eller den rigtige service bekvemt og effektivt, fremhæves det.

28. september 2023, kl. 17:28 

Formnext nærmer sig udstillerrekord

Med 771 tilmeldte udstillere nærmer verdens fremmeste AM-messebegivenhed Formnext sig sidste års antal ved en begivenhed, der har de nordiske lande - herunder Danmark - som partnerlande. Der er dog stadig lidt vej til rekordåret 2018.


Det er ikke usandsynligt at årets udgave af Formnext-messen i Frankfurt når op på rekordåret 2018, hvor 852 udstillere benyttede messen til at præsentere det seneste sene inden for udstyr og ydelser til Additive Manufacturing-industrien.

Det fremhæver arrangørerne fra Mesago Mess Frankfurt Group, der aktuelt har registreret 771 udstillere og et booket et brutto udstillingsareal på mere end 50.000 kvadratmeter halvanden måned før start.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dermed er Formnext 2023-udgaven tæt på at gå forbi det foregående års tal (802 udstillere og 51.148 standkvadratmeter).

I modsætning til den ret beherskede økonomiske udvikling aktuelt i de fleste industrialiserede lande, nyder Formnext godt af rigtigt gode registreringstal, hvilket afspejler AM-industriens dynamiske udvikling, lyder det videre fra Vice President for Formnext, Sascha F. Wenzler:

"Selv i økonomisk udfordrende tider indtager Additive Manufacturing en fremtrædende rolle i at fremme udviklingen af industriel produktion," siger han, og fortsætter:

"Det er fordi, avancerede fremstillingsmetoder som industriel 3D-print kan give virksomheder en reel konkurrencefordel. Et besøg på Formnext kan vise dig, hvordan dette kan opnås – og du vil finde de rigtige partnere der til at hjælpe dig med at realisere dine mål."

Årets partnerregion er Norden i form af Danmark, Sverige, Norge og Finland, der betegens som værende hjemstedet for globalt førende producenter af AM-udstyr og materialeleverandører - samt en lang række innovative start-ups og mellemstore AM-virksomheder.

Samtidig er regionen i Nordeuropa førende inden for bæredygtig tænkning og vil også præsentere innovative løsninger på dette felt i det tyske.

Flere delegationer fra Norden har også meldt deres deltagelse. Der er stor interesse for Additive Manufacturing såvel som et enormt potentiale for dets udvikling inden for industrier som fiskeopdræt og forarbejdning, bådebyggeri og andre, konstateres det.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik