Teknovation Logo
robot

 
  • Pr. 1. juli hedder Tibnor Danmarks administrerende direktør Søren Pliniussen.

6. juni 2023, kl. 09:28 

Søren Pliniussen tager over som direktør for Tibnor Danmark

Søren Pliniussen, som p.t. varetager stillingen som salgsdirektør i Tibnor Danmark, som han har været en del af siden 2006, skal afløse Fredrik Haglund som administrerende direktør, når Fredrik Haglund pr. 1. juli bliver koncerndirektør for hele Tibnor. 


Det bliver Tibnor Danmarks nuværende salgsdirektør, Søren Pliniussen, som bliver administrerende direktør pr. 1. juli. Dermed bliver det en erfaren profil med stort kendskab til det danske marked og Tibnors forretning, der fremover skal stå i spidsen for Tibnor Danmarks cirka 130 medarbejdere, der fordelt på fem kontorer og et stort distributionscenter i Taulov.

I rollen bliver det Søren Pliniussens opgave at udbygge Tibnors position som en moderne og innovativ stålgrossist med stærk forankring på det danske marked, understreger koncernen. 

Udnævnelsen af Søren Pliniussen er en konsekvens af at direktør i Tibnor Danmark siden 2020, Fredrik Haglund, som tidligere nævnt, er udset til at blive øverste koncerndirektør og altså CEO for Tibnor, og begge udnævnelser får derfor effekt pr. 1. juli.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik