Teknovation Logo
robot

 
  • Schweissen & Schneiden 2023 byder denne gang på det særlige temaområde "Get Connected - get digital.

25. maj 2023, kl. 13:26 

Digitalisering og svejsning i Essen

På Schweissen & Schneiden 2023-messen, der holdes 11. til 15. september, bydes denne gang på et særligt temaområde med titlen "Get Connected - get digital", som således vil stille skarpt på digitaliseringens muligheder inden for svejseverdenen.


Schweissen & Schneiden, der traditionelt holdes hvert fjerde år, men grundet Covid-19-pandemien i år holdes for første gang i seks, og denne gang er tilbage ved arnestedet i Messe Essen, vil i 2023-udgaven naturligt have digitalisering i fokus.

I dagene 11. til 15. september vil man på det særlige temaområde "Get Connected - get digital" møde eksperter fra den tyske svejseforening, Deuscher Verband für Schweissen, DVS, og samarbejdspartnere fra internationale forsknings- og udviklingsinstitutter på området, oplyser projektleder Christina Kleinpass, Messe Essen.

Hun er i færd med at koordinere arbejdet omkring teamområdet, og opfordrer aktuelt interesserede udstillere til at kontakte hende, hvis man vil tage del i aktiviteterne, hvor der er deadline den 30. juni.

Herefter påbegynder markedsføringen af det endelige program, der naturligt understøttes af en stribe andre konference, seminarer og produktlanceringer inden for svejseverdenen i øvrigt over de seks september-dage, der venter, når svejsefolk fra det meste af verden samles i Essen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik