Teknovation Logo
robot

 
  • Scandinavian Coating 2023 afholdtes for første gang i Forum i København, og bød dermed på professionelle messerammer, som det også kendes fra arrangementet, når det holdes i svenske Göteborg.

16. marts 2023, kl. 18:02 

Nordisk stemning i Forum

Den sjette Scandinavian Coating, som onsdag og torsdag blev afholdt i Forum, København, bød på en stribe udstillere fra både Norge, Sverige og Danmark, såvel som internationale udstillere. De tilhørende seminarer på dansk, svensk og engelsk var det primære omdrejningspunkt.


Omtrent 60 udstillere var fordelt på Forums gulvareal onsdag og torsdag, da Scandinavian Coating for første gang fandt sted på Frederiksberg. Det var dog fjerde gang i København, hvor den hidtil har været afholdt i Øksnehallen, og sjette gang i alt for det svensk-danske projekt, der alternerer mellem København og Göteborg, oplyser messeansvarlig Björn Delin, Oxbridge Live Media Group AB.

Han var godt tilfreds med de mere "messeegnede" rammer i Forum, som gav de besøgende god adgang til udstillerne, og til "scenen", som er et væsentligt element i arrangementet, når det afholdes i foråret i ulige årstal.

På scenen var der løbende indlæg ved overfladeeksperter, fortrinsvis fra førende uddannelses- og forskningsuniversiteter, men også indlæg fra udstillere. Man kan gå fra og til området, som man har lyst. Lytte til et indlæg, og så efterfølgende opsøge udstillerne på dennes stand, og få uddybet indlæggets muligheder for den enkelte.

Det benyttede mange af de besøgende sig af, og således kom de også på tidspunker, hvor der var annonceret et emne, som havde den enkeltes interesse. Derudover var der naturligt også bare dem, der gerne ville være a jour, og slog en omgang rundt i Forum, for at høre om de seneste tendenser inden for industriel overfladebehandling.

Næste Scandinavian Coating ventes afviklet i foråret 2025, og nærmere om endelig termin og sted vil følge, når arrangørerne har gennemgået tilbagemeldingerne på årets arrangement.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik