Teknovation Logo
robot

 
  • Industriens Hus i København er den 1. februar omdrejningspunktet for et Kickoff-event, der skal sikre Danmark en position som iværksætterland i verdensklasse.

26. januar 2023, kl. 17:02 

Danmark skal være iværksætterland i verdensklasse

DI inviterer sammen med Dansk Iværksætterforening hele startup-økosystemet til et Kickoff-event onsdag den 1. februar, så Danmark kan blive til et iværksætterland i verdensklasse.


Onsdag den 1. februar klokken 13 til 16.30 vil mere end 100 danske iværksættere komme med deres konkrete forslag og input til regeringens kommende iværksætterstrategi ved et Kickoff i Industriens Hus, hvor en række folketingspolitikerne vil være med , anført af økonomiminister Troels Lund Poulsen, som vil løfte lidt af sløret for regeringens ambition med iværksætterstrategien.

Hans Andersen, erhvervsordfører for Venstre, Mona Juul, erhvervsordfører for Det Konservative Folkeparti, Sigurd Agersnap, iværksætter- og skatteordfører for Socialistisk Folkeparti, Lars-Christian Brask, erhvervsordfører for Liberal Alliance og Per Husted, iværksætterordfører for Socialdemokratiet, er blandt andet med i et panel på dagen, der er arrangeret af DI i samarbejde med Dansk Iværksætterforening.

I et andet panel stilles skarpt på, hvordan man kan undgå, at det går galt i startfasen for landets Startups. Panelet omfatter Business Angel Louise Herping Ellegaard, som også er tidligere iværksætter og Løvinde, CEO Casper Wilstrup, der også er Founder af Abzu samt CEO Steen Donner, DTU Science Park.

Se hele programmet for Kickoff ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik