Teknovation Logo
robot

 
  • 290 gymnasieelever fra Fredericia har meldt sig som de første besøgende ved GymnasieSkills, som for første gang finder sted ved DM i Skills 2023 i Messe C, Fredericia.

23. januar 2023, kl. 11:38 

GymnasieSkills introduceres ved DM i Skills 2023

Når Messe C's haller åbnes for DM i Skills 2023 i Fredericia 2. til 4. februar, introduceres GymnasieSkills, der har fået tilsagn fra 290 gymnasieelever fra Fredericia Gymnasium, som vil besøge initiativet.


For anden gang huser Messe C i Fredericia DM i Skills, når årets udgave holdes 2. til 4. februar. Og her bydes også på en tilføjelse; GymnasieSkills, oplyser arrangørerne, SkillsDenmark.

290 elever fra Fredericia Gymnasium er således tilmeldt GymnasieSkills, hvor formålet er at udbrede kendskabet til erhvervsuddannelserne blandt de kommende studenter.

"Vi glæder os til at tage imod gymnasieeleverne og give dem et indblik i de mange spændende muligheder, der ligger i at tage en faglært uddannelse efter en studentereksamen," siger direktør Simon Neergaard-Holm, SkillsDenmark.

Det vil blive på eventets andendag, fredag eftermiddag den 3. februar, at gymnasieeleverne bydes særligt velkommen af formand Søren Heisel, SkillsDenmark. Derefter får eleverne et oplæg ved tidligere Danmarksmestre og sågar en Verdensmester efterfulgt af guidede rundture, hvor gymnasieeleverne besøger et bredt udvalg af de 70 forskellige fag, der deltager i DM i Skills.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik