Teknovation Logo
robot

 
  • Per Møller (t.v.) ledede i 40 år en forskningsgruppe som professor på DTU. Lars Pleth Nielsen (t.h.) har i mange år været chef for Tribologi ved Teknologisk Institut og skiftede ifor tre år siden til en direktørstilling i virksomheden Advanced Surface Plating.

20. januar 2023, kl. 13:24 

Lars Pleth og Per Møller udgiver korrosionsbog

teknovationNr. 1 - 2023  Direktør for Advance Surface Plating ApS, Ph.d. & HD (o) Lars Pleth Nielsen, og DTU-professor, Per Møller, er på banen med endnu en bogudgivelse i deres imponerende virke inden for overfladeindustrien, døbt 'Corrosion – Theory and Practice'.


Efter flere års arbejde har direktør for Advance Surface Plating ApS, Lars Pleth Nielsen, og DTU-professor, Per Møller, igen udgivet en håndbog om overfladeteknologi på engelsk.

Denne gang om teori og praksis inden for korrosionsforebyggelse.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Titlen er 'Corrosion – Theory and Practice' og byder på mere end 800 sider, der guider læserne hele vejen fra læren om termodynamik, til en detaljeret diskussion om korrosionstyper og mekanismer til optimalt materialevalg for optimal korrosionsbeskyttelse.

Og at dømme ud fra de over 50 kommentarer, udgivelsen i december afstedkom på sociale medier, var der mange danske branchefolk, der nåede at få bogen placeret under juletræet sidste år.

Læs mere om den spændende bog i årets første udgave af bladet, ved at følge linket her.    
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik