Teknovation Logo
robot

 
  • Birn-COO Rikke Helms, der her i færd med beretningen, udtrykte ved Støberitekniker.nu-generalforsamlingen blandt andet glæde over, at det er lykkedes at få foreløbig 20 støberiteknikerlærlinge i gang ved UCH Holstebro.

19. september 2022, kl. 12:22 

Glæde over støberitekniker-optaget

Ved generalforsamlingen i Støberitekniker.nu, der indgår i paraplyorganisationen StålAkademiet, glædede formand Rikke Helms sig over de aktuelt 20 lærlinge, som er i gang med uddannelsen, der blev startet op sidste år ved UCH Holstebro.


20 lærlinge er i gang med uddannelsen som støberitekniker.

I forbindelsen med generalforsamlingen i Støberitekniker.nu glædede foreningens formand Rikke Helms, der til daglig er COO ved Vald Birn A/S sig over, at der aktuelt er 20 lærlinge, som er i gang med uddannelsen - efterårets H1-hold er på 8 elever, og der er allerede 8 elever i pipelinen til H1 i efteråret 2023. Herudover er der 4 elever, som er længere fremme i uddannelsesforløbet - virksomheder, brancheorganisationer og UCH er i fællesskab ved at skabe en succes med hjemtagningen af uddannelsen fra Sverige til UCH, understreger Støberitekniker.nu-formanden.

I løbet af det seneste år udvidede Støberitekniker.nu medlemskredsen med yderligere fire medlemsvirksomheder, så aktuelt er der 20 medlemmer - fordelt med 14 danske støberier, fem leverandører og Danske Støberiers Brancheforening, DSBF.

Sidstnævnte var ved generalforsamlingen repræsenteret ved Bjørn Bagge. Bestyrelsesvalget afspejlede branchens store engagement i uddannelsesområdet.

Ud over Rikke Helms tæller bestyrelsen også Willy Olesen, Jydsk Aluminium Industri, Trine Gottlieb, UG Metal, Bettina Grøfte, Mat Dania, og Jesper Bjørk Hansen, Frese Metal.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik