Teknovation Logo
robot

 
  • Business Development Manager Michael Andersen, Weld2Cast, og direktør Brian Hoffmann Jørgensen, RubiNord, glæder sig over det strategiske partnerskab.

28. juni 2022, kl. 12:58 

RubiNord i strategisk samarbejde med Weld2Cast

RubiNord A/S, som siden september 2020 har leveret formstøbte emner i gummi og silikone, samt tilbudt tilhørende design- og konstruktionskompetencer, indleder nu et strategisk samarbejde med den svenske metalvirksomhed Weld2Cast Engineering AB, og vil derved sætte turbo på væksten på det skandinaviske marked.


RubiNord skal nu gennem et strategisk samarbejde med Weld2Cast sætte turbo på væksten på det skandinaviske marked, og forventer, at samarbejdet også vil være en værdiskaber for eksisterende kunder, vurderer direktør Brian Hoffann Jørgensen, RubiNord:

"Fremover vil vores kunder kunne få professionel rådgivning og kompetencer inden for metal- og pakningsdele samlet ét sted, ligesom de også vil kunne få leveret fra én leverandør,” siger Brian Hoffmann Jørgensen, og oplyser, at Weld2Cast er en ingeniør- og handelsvirksomhed, der transformerer svejste elementer til støbt gods. En proces, der kan optimere produktet med op til 40 procent gennem lavere vægt, mere robusthed og billigere pris. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”I vores branche taler vi meget om Reverse Cost Engineering, og hvordan vi hele tiden kan optimere et element ved at gøre det smartere, billigere og bedre. Samarbejdet med RubiNord kommer på toppen af det, og her er jeg overbevist om, at vores kunder vil kunne opleve endnu en positiv forskel,” siger Business Development Manager Michael Andersen, Weld2Cast, og fortsætter:

”Virksomhederne supplerer hinanden utrolig godt, og der er stor synergi i den måde, vi udvikler løsninger og tænker forretning på. Mange af de kunder, vi arbejder med hver især, har brug for noget af det, den anden kan levere, så fundamentet synes vi er helt optimalt”.

Weld2Cast, der holder til lidt uden for Stockholm, opererer i hele verden og har medarbejdere i Sverige, Tyskland, Polen og Kina. Netop den stærke tilstedeværelse uden for Danmark er en af de områder, RubiNord ser frem til at blive en del af.

”Der er ingen tvivl om, at Weld2Cast og Michael Andersen i særdeleshed har et stærkt internationalt netværk, som kan være med til at sætte skub i vores vækst- og ekspansionsplaner. Ambitionerne for fremtiden er store, og vi har fået en spændende start,” fastslår Brian Hoffmann Jørgensen.

Samarbejdet mellem RubiNord og Weld2Cast har allerede kastet ordrer af sig, og de to virksomheder arbejder netop nu på et fælles projekt for en kunde i Norge. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik