Teknovation Logo
robot

 
  • Den nuværende Group Vice President i Grundfos Peter Trillingsgaard bliver 1. september den første direktør for DI Produktion.

8. juni 2022, kl. 12:38 

Peter Trillingsgaard bliver direktør for DI Produktion

Den nuværende Group Vice President Peter Trillingsgaard fra Grundfos tiltræder 1. september som direktør for DI Produktion.


Syv DI-medlemsforeninger, og heriblandt Fremstillingsindustrien og Plastindustrien, har aktuelt lanceret branchefællesskabet DI Produktion. Og snart sætter den nuværende Group Vice President i Grundfos Peter Trillingsgaard sig i stolen som direktør.

"Danske produktionsvirksomheder spiller en enorm rolle i dansk erhvervsliv, og især for vækst og eksport. Derfor er det vigtigt, at vi med Peter Trillingsgaard får en markant og kompetent personlighed til at fortsætte og forbedre DI’s medlemsservices, netværk og politiske interessevaretagelse på områder som grøn omstilling, arbejdskraft samt digitalisering for denne gruppe. Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med Peter om at styrke forholdene for de danske produktionsvirksomheder," siger DI’s administrerende direktør Lars Sandahl Sørensen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over sit seneste job i Grundfos som Group Vice President, Communication, Public Affairs & Sustainability, har Peter Trillingsgaard også tidligere bestridt flere chefstillinger i LEGO Systems og har været ansat i DI som projektleder for CSR. Han har således en solid erfaring og viden fra ProduktionsDanmark, som han nu skal stå i spidsen for, og samtidig har han et skarpt blik for politik og organisationsvirke, påpeger den øverste DI-direktør videre.

Peter Trillingsgaard ser således frem til at arbejde for at forbedre forholdene for danske produktionsvirksomheder samt øge deres betydning for det danske samfund:

"Produktionsvirksomhederne er kernen i dansk erhvervsliv, og jeg har arbejdet i produktionsvirksomheder i det meste af mit arbejdsliv. Derfor er det en utrolig spændende udfordring at stå i spidsen for DI's arbejde med at fremme forholdene for den samlede gruppe af danske produktionsvirksomheder. DI Produktion skal være produktionsvirksomhedernes stærkeste stemme i Danmark, og jeg ser frem til samarbejdet med medlemmer og medarbejdere om at nå det mål," siger Peter Trillingsgaard.

DI Produktion omfatter i øjeblikket 3.800 virksomheder som medlemmer. Peter Trillingsgaard tiltræder stillingen den 1. september, og vil dele sin tid mellem DI’s kontor i Århus og Industriens Hus i København.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik