Teknovation Logo
robot

 
  • Poul Skadhede (t.v.) overtager posten efter Tue Mantoni (t.h.), der har valgt at trække sig som formand. Tue Mantoni har været formand for bestyrelsen i Dansk AM Hub siden Fondens etablering i 2018.

6. april 2022, kl. 09:58 

Poul Skadhede ny AM Hub-formand

Poul Skadhede har overtaget posten som bestyrelsesformand hos Dansk AM Hub fra Tue Mantoni, meddeler organisationen.


Poul Skadhede, der er grundlægger af konsulentfirmaet Valcon, er tiltrådt pr. 1. april 2022.

Dansk AM Hub arbejder for at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne ved at fremme brugen af Additive Manufacturing, AM, og industrielt 3D-print ud fra en vision om at gøre Danmark verdensførende i at bruge AM til mere bæredygtig produktion.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over at være ny bestyrelsesformand i Dansk AM Hub er Poul Skadhede formand for regeringens Klimapartnerskab på forsvarsområdet, for Odense Maritime Technology samt bestyrelsesmedlem i DI Forsvar og Sikkerhed og Ærø Whisky.

Dertil er han aktiv i Advisory Boards i VækstPartner Kapital, Navigate Public Affairs og Center for Militære Studier på Københavns Universitet.

”Fælles for mit bestyrelsesvirke er et grundlæggende ønske om at efterlade et aftryk og være nysgerrig på især klimavenlige løsninger. Det er af stor betydning for mig at skabe gode ting for Danmark, og jeg brænder for vores stærke små- og mellemstore industrivirksomheder," siger han i forbindelse med udnævnelsen, og fortsætter:

"Jeg ser frem til at arbejde med Dansk AM Hub og bidrage til, at vi sammen kan udbrede mulighederne og potentialet i en spændende produktionsteknologi som AM.”

Direktør for Industriens Fond, Thomas Hofman-Bang, udtaler i forbindelse med udnævnelsen:

”Vi har siden begyndelsen set, hvordan Dansk AM Hub med succes har hjulpet danske produktionsvirksomheder til at blive mere konkurrencedygtige ved brug af additive manufacturing. Den position skal vi udbygge yderligere, og vi er derfor glade for, at Poul Skadhede nu er kommet med ombord på den videre rejse," siger han, og fortsætter: 

"Med Poul har vi fået en entreprenant ildsjæl, der brænder for at hjælpe danske virksomheder med at kombinere forretning med bæredygtighed og nye teknologier, og vi er overbeviste om, at vi med Pouls ekspertise i endnu højere grad sikrer, at Dansk AM Hub bliver en nøgleaktør i at skabe en bæredygtig produktionssektor i Danmark.”


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik