Teknovation Logo
robot

 
  • MultiShape er udviklet til brug ved vibrationsoverfladebehandling, fremhæver Preben Z. Jensen.

12. januar 2022, kl. 10:18 

MultiShape sætter sig ikke fast i emnerne

MultiShape-mediet er specielt udviklet til vibrationsoverfladebehandling, og sætter sig ikke fast i emnerne, fremhæver den danske repræsentant, Preben Z. Jensen A/S.
 


Röslerproduktprogrammet hos Preben Z. Jensen i Hedehusene er aktuelt udvidet med mediet MultiShape til brug ved vibrationsoverfladebehandling.

MultiShape er et keramisk medie, som imidlertid ikke sætter sig fast i emnerne, som det allers er kendetegnende for keramik, da det er udført i en form, der består af afrundede områder på alle sider. 

Selv efter længere tids brug bevarer dette medie sin ekstraordinære form. Derfor er Rösler MultiShape-medie ideelt til den præcise efterbehandling af komplekse arbejdsemner, der er karakteriseret ved omfattende indvendige sektioner med selv svært-tilgængelige overfladeområder, kanter, indhak og slidser.

Sammenlignet med andre keramiske medier øger MultiShape-mediet hastigheden af mediebevægelsen i vibratoren med op til 10 procent, og skaber en betydeligt højere bevægelsesintensitet, fremhæves det videre.

Den multifunktionelle og højeffektive medieform giver også en højere materialefjernelseshastighed på hele arbejdsemnet, og eliminerer uønskede omkostninger til efterbearbejdning.

En international patentansøgning for MultiShape keramiske medier er blevet indgivet under WO 2020/052797 (PCT / EP2019 / 000264). 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik