Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Thomas Biehl (t.v.) udgør fremadrettet alene direktionen i Nichalaisen, efter at stifter Jesper Nicholaisen (t.v.) har valgt at stoppe og samtidig overdraget sin ejerandel til Thomas Biehl.

10. januar 2022, kl. 12:12 

Stifter stopper i Nicholaisen A/S

Stifter, medejer og direktør Jesper Nicholaisen har efter 29 år valgt at stoppe i maskinforhandleren Nicholaisen A/S. Han overdrager således sin ejerandel til Thomas Biehl, der fortsætter på posten som direktør.


Den daglige ledelse af selskabet Nicholaisen ved Hørning, består fremadrettet alene af Thomas Biehl, efter at selskabets stifter, hidtidige medejer og direktør Jesper Nicholaisen har valgt at stoppe, og overdraget sin ejerandel til netop Thomas Biehl.

Hørning-selskabet, der blandt andet projekterer og sælger CNC-maskinløsninger samt servicekoncepter til plast- og aluminiumindustrierne, har de seneste 12 år været drevet i et partnerskab mellem Thomas Biehl og Jesper Nicholaisen. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Jesper Nicholaisen har imidlertid besluttet at stoppe i virksomheden for at udleve et ønske om at lave noget andet:

"Det har været en svær beslutning at forlade en fantastisk virksomhed med mange kompetente medarbejdere, men jeg tænker, at tiden er inde til at prøve et nyt eventyr," udtaler Jesper Nicholaisen.

Han vil dog fortsat være tilknyttet virksomheden de næste seks måneder for at sikre en god overdragelse af opgaver:

"Thomas Biehl og jeg har siden 2009 drevet virksomheden sammen, og jeg har altid været utrolig glad for samarbejdet. Jeg er også overbevist om, at han sammen med resten af organisationen kan tage selskabet til næste niveau," siger Jesper Nicholaisen, som suppleres af Jan Snogdal, der har været bestyrelsesformand for Nicholaisen siden 2008:

"Beslutningen kom overraskende, og det gør ondt på organisationen at skulle sige farvel til Jesper Nicholaisen og hans stærke personlighed og store drive. Omvendt noterer vi os, at organisationen med Thomas i spidsen står stærkt og dedikeret i forhold til at forfølge virksomhedens strategi, som bliver tiltagende fokuseret, og som i den senere tid har understøttet en meget attraktiv udvikling".


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik