Teknovation Logo
robot

 
  • Et demonstrations- og videncenter for industriel 3D-print i metal hos Teknologisk Institut i Aarhus byder i dag på fire 3D-metalprintere.

18. oktober 2021, kl. 07:18 

Afslutningsevent for AM-LINE 4.0-projektet

Over de seneste fire år har projektet AM-LINE 4.0 ved Teknologisk Institut i Aarhus arbejdet på at sikre danske industrivirksomheder viden om potentialet inden for 3D-print af metal. Parterne bag projektet, der blev støttet af Innovationsfonden med 35 millioner kroner, byder nu ind til åbent hus og udstilling 4. november.


Teknologisk Institut og MADE, der sammen med blandt andre Grundfos og Danfoss, har deltaget i projektet, vil inviterer nu branchefolk til er afsluttende event.

Her vil de fortælle om resultaterne af indsatserne, præsentere alle partnerne og kort og godt fejre indsatsen, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Projektet, der blev lanceret 1. januar 2018, har haft til formål at sikre danske industrivirksomheder nødvendig viden og kapacitet til at kunne udnytte det store potentiale i 3D-printproduktion af metalemner.

Der er ikke mindst blevet bygget et demonstrations- og videncenter for industriel 3D-print i metal, der har skulle gøre det attraktivt for mindre virksomheder at anvende 3D-print i deres produktion.

Innovationsfonden har investeret 35 millioner kroner i projektet, der har haft et samlet budget på 88 millioner kroner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik