Teknovation Logo
robot

 
  • Pr. årsskiftet afløser Signe Tychsen Philip (billedet) den nuværende chef for erhvervsuddannelsesområdet Lone Folmer Berthelsen i DI.

11. oktober 2021, kl. 10:18 

Signe Tychsen Philip afløser Lone Folmer Berthelsen i DI

DI meddeler, at Signe Tychsen Philip hentes fra en stilling som kontorchef i Børne- & Undervisningsministeriet og pr. januar 2022 i stedet bliver chef for DI Erhvervs- & Arbejdsmarkedsuddannelser.


Viceadministrerende direktør i DI Kim Graugaard meddeler , at organisationen pr. årsskiftet har ansat Signe Tychsen Philip som chef for DI Erhvervs- & Arbejdsmarkedsuddannelser, hvor hun afløser Lone Folmer Berthelsen, der i forsommeren valgte at forlade stillingen.

Signe Tychsen Philip har en uddannelse som cand. oecon. fra Aarhus Universet, og har været i Børne- & Undervisningsministeriet siden 1999. Siden 2011 har hun arbejdet som kontorchef, hvor hun i de seneste mange år har beskæftiget sig med erhvervsuddannelsesområdet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"De kommende år bliver afgørende for erhvervsuddannelserne, og der er behov for nytænkning, hvis målet om flere faglærte skal nås. DI er en vigtig spiller i disse bestræbelser, og det arbejde vil jeg gerne være en del af. I min nye stilling får jeg mulighed for at lære nyt og udvikle mig og samtidig stå på min erfaring med politikudvikling, opbygning af alliancer og personaleledelse. Alt sammen forhåbentlig til glæde for Danmarks erhvervsuddannelser," siger Signe Tychsen Philip.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik