Teknovation Logo
robot

 
  • De seneste lanceringer fra Markforged.

30. juni 2021, kl. 16:56 

Markforged med 2. generation Metal X

Den amerikanske producent af 3D-printere til fremstilling af kulfiberplast- og metalemner Markforged har lanceret blandt andet den 2. generation af firmaets Metal X-platform. 


Nærmere bestemt er der tale om tre nyheder, da Markforged ud over den opdaterede 3D-metalprintplatform også kommer med en softwareopdatering til den nye og eksisterende metalprintere, døbt Next Day Metal, samt en udgave af firmaets X7-kulfiberplastmaskine dedikeret til installation på svært tilgængelige lokaliteter i samarbjede med det amerikanske marinekorps.

Om Metal X Gen 2 fremhæver producenten, at den blandt andet tilføjer en ekstern syv-tommers berøringsfølsom skærm, dørpositionssensorer og ekstra byggekammerisolering, der gør enheden endnu mere energi- og produktionseffektiv.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med Next Day Metal over-the-air-softwareopdatering frigives endvidere 3D-printhastigheder med op til den dobbelte hastighed i forhold til at fremstille metalemner af høj kvalitet.

Dertil er vaske- og tørretider, der er et vigtigt trin i 3D-printprocessen, nu mere nøjagtige for mindre komponenter, hvilket forkorter den krævede efterbehandlingstidsforbrug, konstaters det.

Markforged-maskiner forhandles af PLM Group i Danmark. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik