Teknovation Logo
robot

 
  • Hanne Lendal kommer fra en stilling som områdeleder i efter- og videreuddannelsen på professionshøjskolen UCN, hvor hun har haft ansvaret for de kompetencegivende uddannelser.

29. juni 2021, kl. 11:08 

Erhvervs- og udviklingsdirektør til Techcollege

Hanne Lendal begynder til august som erhvervs- og udviklingsdirektør på Techcollege, meddeler den nordjyske erhvervsskole.


Hanne Lendal kommer fra en stilling som områdeleder i efter- og videreuddannelsen på professionshøjskolen UCN, hvor hun har haft ansvaret for de kompetencegivende uddannelser.

Dette er uddannelser, der i mange tilfælde er overbygningsuddannelser til Techcolleges uddannelser, og hun har således stor erfaring med den mangfoldighed af uddannelser, hun fremadrettet skal være med til at videreudvikle, fremhæves det.

Endvidere har Hanne Lendal gennem en årrække været en nøglefigur i udmøntningen af trepartsaftaler, især med fokus på at få ufaglært til at blive faglærte og få faglært til videregående uddannelser.

Det har medført en stor kontaktflade til mange af vores interessenter lokalt, regionalt og nationalt, uddyber Techcollege.

I rollen som erhvervs- og udviklingsdirektør medfølger opgaven at styrke erhvervskolens udadvendte position sammen med den øvrige ledelse, og konkret skal fokus være på styrkelse af efteruddannelsesområdet og den nye trepartsaftale med mål om flere lærepladser, konstaters det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik