Teknovation Logo
robot

 
  • Nu er der åbnet for søgning til efterårets virksomhedsforløb, der ventes at omfatte 120 små og mellemstore virksomheder, oplyser AI Denmark.

22. juni 2021, kl. 14:28 

AI Denmark søger sparringspartnere

Overvejer man at omsætte data til konkret værdi, og skabe et konkurrencemæssigt forspring er man i øjeblikket i søgelyset hos AI Denmark, der håber at finde firmaer til efterårets virksomhedsforløb.


AI Denmark tilbyder skræddersyede forløb til 120 små og mellemstore virksomheder, typisk firmaer med mellem 5 og 500 ansatte, der ønsker at hjælpe med at omsætte data til konkret værdi og et konkurrencemæssigt forspring.

De næste hold af virksomheder, der har et udviklingspotentiale eller en problemstilling, og gerne vil bruge AI og data til at håndtere, opstartes 16. september, og der er nu åbnet for at interesserede virksomheder nu kan ansøge. 

Det følgende hold starter i februar næste år, og ansøgning hertil foregår på samme måde.

Pladserne på de to hold fordeles efter først-til-mølle-princippet, opfordrer AI Denmark, go påpeger, at man som deltagende virksomhed får I 1:1-sparring og rådgivning om kunstig intelligens, AI, og herunder anvendelse af AI-værktøj, udvikling, implementering og netværk med videre, via et skræddersyet forløb, som passer til den enkelte virksomheds specifikke behov.

Man får også mulighed for at deltage i konkurrencen om Danish AI Award, understreges det. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik