Teknovation Logo
robot

 
  • Ved UCH i Holstebro vil kokillestøbemaskinen, der er doneret af JAI, fremadrettet give de kommende støberiteknikere lejlighed til at stifte bekendtskab med kokillestøbning på nærmeste hold.

13. april 2021, kl. 14:22 

Kokillestøbemaskine til UCH i Holstebro

Supportteamet støberitekniker.nu meddeler, at Jydsk Aluminiums Industri A/S, JAI, i Herning har doneret en lille brugt kokillestøbemaskine til uddannelsescentret for støberiteknikere ved UCH i Holstebro.


En lille brugt kokillestøbemaskine er netop doneret af JAI til uddannelsescentret for støberiteknikere ved UCH i Holstebro.

Herved får støberiteknikeruddannelsen en ekstra faglig dimension, da eleverne fremadrettet kan lære at konstruere og støbe i aluminium på den hydrauliske støberimaskine.

Ved UCH er man netop nu i i gang med undervisningen af grundforløb 2-elever, GF2,, og det første hovedforløb, H1, startede ligeledes i denne uge. Den næste H1-forløb starter lige efter sommerferien.

UCH forbedrer løbende undervisningsmaterialet, så det udfordrer eleverne og matcher industriens behov, understreger støberitekniker.nu. Elevpipelinen tæller netop nu 15 elever på uddannelsen, men, der  er derudover 14 ubesatte praktikpladser i de danske støberivirksomheder, så de unge kan sagtens komme til, og her lære de spændende støberitekniker, fremhæves det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik