Teknovation Logo
robot

 
  • Sprainos produkt forbedrer sko, så man kan præstere på et højere niveau inden for sport og undgå skader. Produktet taler til sportsfolkets hjerter og omfatter montering- og indstøbning af friktionsfrie elementer til indendørssko, fremhæver stifter og CEO, Thor Grønlykke (billedet).

22. marts 2021, kl. 07:18 

Vellykkede AM Hybrid-forløb

Dansk AM Hub melder om vellykkede AM Hybrid-forløb med fem danske virksomheder, der blandt andet har haft gavn af Freeform Injection Molding, FIM.


Igen i år er AM Hybrid-forløb med fem danske virksomheder, i tæt projektpartnerskab med plastspecialisterne fra Krebs & Co., blevet gennemført, fremhæver Dansk AM Hub.

I projektet har de deltagende organisationer på forskellig vis udforsket, hvorledes 3D-print og hybridfremstilling kan forbedre produktudviklingsfasen og fordre blandt andet innovationskraften og reducere time-to-market.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


En af de benyttede produktionsteknologer er Freeform Injection Molding, FIM, fra danske Addifab, der kombinerer 3D-print med traditionel sprøjtestøbning.

Startup-virksomheden Spraino har med denne eksempelvis oplevet en halvering af produktionstiden, hvilket både har haft positive effekter for firmaets time-to-market, men også været økonomisk fordelagtigt ved økonomisk begraænsede ressourcer, konstaterer stifter og CEO, Thor Grønlykke.

De øvrige deltagere var virksomhederne Sjællands Universitetshospital, Carmo, Qufora og EYE-GO.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik