Teknovation Logo
robot

 
  • Netværksgruppen er for alle, der overvejer at gå i gang, har interesse for eller udøver 3D-print og additiv manufacturing til produktionsformål.

26. januar 2021, kl. 17:52 

Baettr tror på 3D-print på støbejern

Vice President Technology hos Baettr, Ingo Boysen, fortæller ved MADE-webinar 10. februar om potentielle muligheder for at benytte 3D-metalprint i fremstillingen af strukturelle emner til vindmølleindustrien.


Ved MADE-åbningswebinaret for det faglige netværk om 3D-print den 10. februar runder Vice President Technology hos Baettr i Lem, Ingo Boysen, dagen af med indlægget 'Additive Manufacturing på støbegods'.

I foromtalen fremhæves det, hvorledes oplægget handler om, hvordan i et jernstøberi kan kan skabe innovative løsninger for fremtiden. 

Baettr leverer store strukturelle emner til vindmølleindustrien i støbejern og ser nu potentiale i at kunne tilbyde kunder muligheder for at kombinere materialer og egenskaber ved eksempelvis at 3D-metalprinte ovenpå støbejern, påpeges det.

Blandt de øvrige oplægsholdere på dagen er Flemming Graversen fra Damvig A/S, der kommer ind på hvilke muligheder, der er inden for AM-verdenen, og komme med eksempler på, hvor det giver mening at benytte 3D-print.

Souschef ved Teknologisk Institut, Jeppe Skinnerup Byskov, fortæller endvidere om trends, mulig­heder og udfordringer, samt en række gode cases, hvor 3D-print er benyttet som produktionsmetode.

Først på tinge er dog en velkomst og introduktion til MADE Produktionsnetværk om 3D-print og AM-teknologi ved klyngeleder & sekretariatschef, Dorte Gram Nybroe, der efterfølges af professor ved Syddansk Universitet, Roberto Naboni, som fortæller om, hvorfor AM for de fleste vil blive en Game Changer-produktionsteknologi i det nye årti.

Endelig runder afdelingschef hos FORCE Technology, Peter Tommy Nielsen, af med at lægge op til inddragelse, diskussion og information om tilmelding og næste tema i eventrækken i det faglige netværk. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik