Teknovation Logo
robot

 
  • Cemecon tilbyder sig blandt andet med finjustering af medicoteknisk artikler til diagnosticering.

18. januar 2021, kl. 13:32 

Finjustering af værktøj med belægning

Cemecon Scandinavia A/S slår aktuelt et slag for firmaets korrektur og finjustering af værktøj med belægning.


Cemecons specialudviklede keramiske PVD-belægninger kan anvendes til dimensionskorrigering af værktøj. Belægningerne kan lægges på komplette værktøjsløsninger eller partielt på udvalgte områder i den ønskede tykkelse fra 1 til 40 mymeter. På den måde kan der foretages tilpasning af mål ved korrekturer eller fintuning af processer. CCMold Correct-belægning kan også bruges for at eliminere gratdannelse eller ved reparation af gamle slidte værktøjsløsninger.

Det gælder eksempelvis i forbindelse med et værktøj, hvor en af kaviteterne er blevet slebet for meget på det indvendige mål (markeret med rødt på illustrationen) så de støbte emner blev for store.

Den fejlslebne indsats blev rengjort grundigt og afdækket over det hele på nær hullet. Afdækningen var udført med højeste præcision, da kanten af hullet skulle fremstå skarp. Indsatsen blev belagt 10 millimeter nede i hullet med en 25 mymeter CCMold Correct-belægning.

PVD-belægningerne har evnen til at trænge ind i åbningen i en dybde svarende til åbningens diameter – nok til at korrigere målet i det røde område. På denne måde kunne man undgå at skulle fremstille yderligere indsatse, fremhæver Cemecon. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik