Teknovation Logo
robot

 
  • Ifølge Markforgeds, har virksomheden i dag kunder som eksempelvis Siemens, Porsche, and Microsoft.

12. november 2020, kl. 14:52 

Markforged runder 12.000 3D-printere globalt

Markforged lancerer i forbindelse med Formnext Connect-messen en Cloud-baseret AI-software, der skal hjælpe brugerne med at løse supplychain-problemer. I alt har producenten nu leveret 12.000 opkoblede 3D-printsystemer, fremhæves det.


Den amerikanske producent af 3D-kulfiberplast- og metalprintere Markforged annoncerer at have rundet 12.000 kunder i mere end 73 lande, samt leveret dét, der betegnes som verdens største flåde af opkoblede og forbundne 3D-printere.

Dette har muliggjort en aktuel lancering af dét, producenten betegner som en unik digitale platform 3D-print, døbte The Digital Forge.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


The Digital Forge er en Cloud-baseret platform, der samler alle Markforgeds produkter i ét tilbud med henblik på at kunne fremstille produktionsklare emner efter behov.

Og dette, ifølge producenten, som den eneste 3D-printplatform, der udnytter maskinindlæring til at skabe emner ofte med bedre egenskaber end traditionelle fremstillingsmetoder, mens de hele tiden bliver bedre for hver komponent, der fremstilles.

Ifølge virksomheden, så benyttes platformen allerede af de ti største aerospaceproducenter, 12 af de 14 største automobilproducenter og fem ud af seks værn i det amerikanske militær.

Markforged forhandles i Danmark af PLM Group Danmark. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik