Teknovation Logo
robot

 
  • Topmødet bliver styret af journalist, forfatter og DR2-vært Niels Krause-Kjær.

5. oktober 2020, kl. 17:24 

Online-topmøde på DTU

Årets topmøde på DTU løber af stablen på onsdag den 7. oktober i en onlineudgave.


Årets uddannelses- og forskningspolitiske topmøde på DTU er som så mange andre arrangementer rykket online og kan onsdag livestreames.

Da der ikke er nogen messe i år er arrangementet skalleret ned og byder først og fremmest på en debat om forskningens rolle i den grønne omstilling.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Deltagerne er Folketingets uddannelses- og forskningsordførere, og der vil være oplæg fra blandt andre uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen.

 Partiernes ordførere på topmødet er bl.a. Astrid Carøe (SF), Eva Flyvholm (EL), Jens Henrik Thulesen Dahl (DF), Katarina Ammitzbøll (C), Katrine Robsøe (RV), Stinus Lindgreen (RV), Torsten Gejl (AL) og Ulla Tørnæs (V).

Nærmere bestem vil de debattere, hvor universiteterne står i kølvandet på Covid-19, teknologiudviklingen og forskningens rolle i den grønne omstilling. Herudover vil der være en diskussion om de forskningsinvesteringer, der skal prioriteres i en økonomisk usikker fremtid, samt om den nuværende model for det offentlige forskningsbudget er den rette.

Herudover byder arrangementet på en debatsession om klimainvesteringer med blandt andre formand for Klimarådet, Peter Møllgaard. Debatsessionen indledes af præsident Claus Møller, World Energy Council's danske nationalkomite.

Endelig vil balancen mellem offentlige og private forskningsmidler vil blive taget op i et oplæg fra direktør for Novo Nordisk Fonden, Birgitte Nauntofte.

Se livestreamingen af topmødearrangementet her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik