Teknovation Logo
robot

 
  • Til december løber Wire- og Tube-messerne af stablen i Düsseldorf.

17. september 2020, kl. 07:14 

Genopstart af store tyske messer

Messe Düsseldorf har som den første store tyske arrangør nu afholdt en messe, der tiltrak over 100.000 deltagere, siden Covid-19-restriktionerne kom på plads i Tyskland. Og til december venter store metalbearbejdningsrelaterede begivenheder som Wire- og Tube-messerne i Düsseldorf.


Messen Caravan Salon 2020 tiltrak over ti dage i starten af september 107.000 besøgende til Düsseldorf store messehaller, meddeler Messe Düsseldorf.

Der var således, ifølge arrangørene, tale om den første større messeafholdelse i Tyskland siden Covid-19-restriktioner blev indført i landet, og ifølge Managing Director Erhard Wienkamp, Messe Düsseldorf, så sender den succesfulde afholdelse et vigtigt signal til industrien:

"Verdens vigtigste messe for campingvogne og -udstyr overbeviste med et velgennemtænkt hygiejne- og infektionsbeskyttelseskoncept," fremhæver han, og fortætter:

"Med 107.000 besøgende sender vi et vigtigt signal til hele messeindustrien i Tyskland såvel som Europa."

Den næste store branchemesse for metalindustrien i Messe Düsseldorf-regi er Wire- og Tube-messerne, der parallelt går af stablen fra 7. til 11. december i år.

I det nye år venter mange flere begivenheder, som tyskerne håber, kan være med til at sætte gang i væksten, såsom verdens største pladebearbejdningsmesse Euro-BLECH fra den 9. til 13. marts i Hannover og den spåntagende branchemesse Metav i netop Düsseldorf fra den 23. til 26 marts.

For ikke at tale om verdens fremmeste messebegivenhed inden for spångtagende metalbearbejning EMO, der efter planen løber af stablen i Milano i Italien fra den 4. til 9. oktober. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik