Teknovation Logo
robot

 
  • Firmaerne dk FixierSysteme og Werths løsning omfatter fastgørelseselementer, som danner grundlaget for opretning og fastgørelse af forskellige emner.

6. april 2020, kl. 14:42 

Klemmesystem til fleksibel produktion

De tyske virksomheder Werth og dk FixierSysteme har i fællesskab udviklet et antal hjælpeværktøjsløsninger til brug sammen med Werths målemaskiner.


Werth og dk FixierSysteme har i fællesskab udviklet et antal hjælpeværktøjsløsninger til brug sammen med Werths målemaskiner, oplyser den danske Werth-repræsentant, Metrologic ApS.

En grundlæggende konfiguration med skinner, der er nøjagtigt tilpasset målemaskinen og to sæt fastgørelseselementer, danner grundlaget for opretning og fastgørelse af forskellige emner.

Det modulære klemmesystem fra dk Fixier Systeme løser opspændingsproblemerne lige så fleksibelt og præcist, som Werths ScopeCheck S opfylder de forskellige måleopgaver, fremhæver de to producenter . Målemaskinen er designet til måling af drejede, fræste, sprøjtestøbte, stansede og formede emner. Basisudstyrssættene er også designet til dette formål.

Producenten dk FixierSystemes fiksturer understøtter måling nær produktionen med hurtigskiftpallette: En mulig opspænding uden for målemaskinen giver mulighed for at opnå maksimal operationel tid ved at minimere uproduktive maskintider og forenkle den overordnede proces.

For specielle emnegeometrier findes mange ekstra klemmeelementer i dk hovedkatalog med over 1.000 produkter, som er 100 procent kompatible med disse basissæt, fremhæves det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik