Teknovation Logo
robot

 
  • Firmaerne dk FixierSysteme og Werths løsning omfatter fastgørelseselementer, som danner grundlaget for opretning og fastgørelse af forskellige emner.

6. april 2020, kl. 14:42 

Klemmesystem til fleksibel produktion

De tyske virksomheder Werth og dk FixierSysteme har i fællesskab udviklet et antal hjælpeværktøjsløsninger til brug sammen med Werths målemaskiner.


Werth og dk FixierSysteme har i fællesskab udviklet et antal hjælpeværktøjsløsninger til brug sammen med Werths målemaskiner, oplyser den danske Werth-repræsentant, Metrologic ApS.

En grundlæggende konfiguration med skinner, der er nøjagtigt tilpasset målemaskinen og to sæt fastgørelseselementer, danner grundlaget for opretning og fastgørelse af forskellige emner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det modulære klemmesystem fra dk Fixier Systeme løser opspændingsproblemerne lige så fleksibelt og præcist, som Werths ScopeCheck S opfylder de forskellige måleopgaver, fremhæver de to producenter . Målemaskinen er designet til måling af drejede, fræste, sprøjtestøbte, stansede og formede emner. Basisudstyrssættene er også designet til dette formål.

Producenten dk FixierSystemes fiksturer understøtter måling nær produktionen med hurtigskiftpallette: En mulig opspænding uden for målemaskinen giver mulighed for at opnå maksimal operationel tid ved at minimere uproduktive maskintider og forenkle den overordnede proces.

For specielle emnegeometrier findes mange ekstra klemmeelementer i dk hovedkatalog med over 1.000 produkter, som er 100 procent kompatible med disse basissæt, fremhæves det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik