Teknovation Logo
robot

 
  • På den hidtidige P-plads foran hovedindgangen til Bella Center monterer Give Steel aktuelt 1.350 tons-stålkonstruktioner til kongresbygningen.

21. februar 2020, kl. 14:51 

1.350 tons-konstruktion fra Give Steel

Ved Bella Center i København er Give Steel i disse uger i gang med at montere stålkonstruktioner til det, der bliver Nordeuropas største kongreshal. Give Steel skal levere samlet 1.350 tons-stålkonstruktioner til bygningen.


Give Steel er aktuelt i gang med at montere stålkonstruktioner til det, der bliver Nordeuropas største kongreshal, og kommer til at ligge tæt på Bella Centers hovedindgang, og i umiddelbar tilknytning til det eksisterende kongrescenter.

Byggeriet bliver på i alt 14.000 kvadratmeter fordelt på selve kongreshallen og diverse fleksible områder, herunder en stor foyer. I alt leverer Give Steel omkring 1.350 tons konstruktion til projektet, hvoraf de 350 tons alene er til foyeren. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Selve kongreshallen bliver 108 meter lang og 66 meter bred, og hvert gitterspær vejer omkring 20 tons. Give Steel samler og monterer mellem seks og otte gitterspær om ugen.

Ud over selve kongreshallen, leverer og monterer Give Steel også stålkonstruktioner til foyeren, der kommer til at binde hallen sammen med den øvrige del af Bella Center-faciliteterne.

Behovet for det store kongrescenter er kommet i takt med en stigende efterspørgsel på internationale kongresser i København, fremhæves det. For at følge med udviklingen og konsolidere København som kongresby er det således nødvendigt med et større kongrescenter. Kongrescenteret opføres som en del af det særlige Bella-kvarter, der skal give internationale gæster smagen af København. Centret ligger placeret, så man kan gå direkte ud i lokalmiljøet med caféer, parker og lokale forretninger.

Selve kongreshallen kommer til at kunne huse 7.000 siddende gæster, og bliver derved én af de helt store bejlere til de største internationale kongresser. Helt konkret vil det betyde, at man vil kunne byde på kongresser på helt op til 30.000 delegerede. Det kan lade sig gøre, fordi en kongres typisk foregår over tre til fire dage.

Det der bliver Nordeuropas største kongreshal forventes at stå færdigt til indvielse i 2021.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik