Teknovation Logo
robot

 
  • Live Streaming-webinaret varer cirka 45 minutter plus mulighed for at stille spørgsmål, oplyser IDA Mechanical.

29. januar 2020, kl. 14:32 

Gratis IDA-webinar om 3D-print

Mandag den 3. februar holdes et gratis webinar om 3D-print - også for ikke-medlemmer - der lover at gå i dybden med design for fremstiling af emner på området. 


Med henblik på at gå i dybden med 3D-printede emner holder Maskintekniks Gruppe hos IDA Østjylland i samarbejde med IDA Mechanical et gratis webinar 3. februar.

Her vil konsulent hos Teknologisk Institut, Kristian Rand Henriksen, byde ind med teori og eksempler med henblik på at give deltagerne værktøjer til at kunne designe emner, der er optimeret til fremstilling med produktionsteknologien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Kristian Rand Henriksen er uddannet maskiningeniør og arbejder dagligt med produktudvikling, konstruktion og projektledelse. Blandt andet har han flere års erfaring som konsulent i industrien, hvor han har arbejdet med udvikling af produktionsudstyr til eksempelvis medico- og fødevareindustrien.

Fagligt brænder han ikke mindst for at flytte grænserne for, hvad der er muligt at producere med 3D-print, og han har en indgående viden om, hvordan emner designes for bedst muligt at udnytte produktionsteknologien, fremhæver arrangørerne

Webinaret løber af stablen mellem 16.00 og 16.45 på dagen og er gratis for alle, der tilmelder sig ved at oprette en profil på IDA.dk. Sidste frist for tilmelding er søndag den 2. februar klokken 23.59.

Se mere ved at følge lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik