Teknovation Logo
robot

 
  • Værktøjsmagerne er i fokus, når der henholdsvis 28. og 30. januar kaldes til overfladedag-seminar i først Ballerup og siden Kolding.

16. januar 2020, kl. 07:33 

Stor interesse for Mouldshop-overfladedage

Når Joke Technology og den danske forhandler Mouldshop A/S, henholdsvis den 28. og 30. januar holder gratis overfladedag for værktøjsmagere bliver det med over 100 deltagere. Forhåndsinteressen for husudstillingerne i Ballerup og to dage senere i Kolding appellerer i høj grad til værktøjsmagerne.


Joke Technologiy og den danske forhandler, Mouldshop A/S, holder henholdsvis den 28. og 30. januar gratis overfladedag for værktøjsmagere. Det er først med husudstilling i Ballerup og to dage senere, så samme program igen i Kolding, hvor der særligt til det sidste er stor forhåndsinteresse, og samlet ventes et sted mellem 150 og 200 deltagere.

Det glæder naturligt Mouldshop, oplyser Jesper Thorne, som også hos firmaets leverandør, Joke Technologies, sporer stor glæde ved udsigtten til at møde de danske fagfolk.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Begge dage vil man præsentere det seneste inden for polering, håndslibning, lasersvejsning og mikroblæsning med videre til polering, slibning og reparations-svejsning.

Sammen med Mouldshops ansatte vil tre af Joke Technologys egne eksperter være på plads, og præsentere henholdsvis værktøjspolering, -slibning og mikrosvejsning,  og guide deltagerne gennem de udstillede produkter og maskiner fra inden for områderne håndslibning og afgratning – blandt andet som efterbearbejdning af 3D-print - værktøjspolering – opnå de fineste overflade i hånden eller med det store udvalg af maskiner - og robotpolering - hvor der bydes på Danmarkspremieren på ENESKArobotics, der er et nyudviklet robotsystem til polering, afgratning og slibning. Inden for asersvejsning kan man prøve ENESKAlaser, som brugere i løbet af få minutter er i stand til at svejse med, fremhæver Mouldshop. Der vises også mikroblæsning, ultralydsrens samt værkstedsindretning – se og prøv hele jokes udvalg af arbejdsborde, mikroskoper, belysning, magnetplaner mv. til polering og svejsning.

Det er gratis at deltage, og der vil ved arrangementerne i både Øst og Vest også være fri pølsevogn samt gratis sodavand, hvorfor forhåndstilmelding er påkrævet - se mere ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik