Teknovation Logo
robot

 
  • Garant-universalhandskerne fra Hoffmann anbefales til arbejde med blandt andet følsomme metaloverflader.

Teknovation nr. 18/2019

Silikonefri universalhandsker

Hoffmann Groups Garant-universalhandsker, som netop er blevet introduceret i forbindelse med A+A 2019-messen i Düsseldorf, er en silikonefri løsning til arbejde med blandt andet følsomme metaloverflader.


Hoffmann Groups aktuelt introducerede Garant-universalhandskeserie består af tre modeller, der er egnet til eksempelvis arbejde i tørre, våde , fedtede og olierede omgivelser og udmærker sig takket være ergonomiske og byder på en særlig grad af sensitivitet ligesom de er silikonefri, fremhæver firmaet.

Elastisk finstrik i hudvenligt nylon og moderne belægninger i nitril og nitrilskum giver brugeren en høj bærekomfort, og alle Garant-universalhandsker svarer til norm EN 388; EN 420 og er opløsningsmiddelfrie, påpeges det videre.

Når det gælder arbejde med følsomme metaloverflader tilbyder Hoffmann desuden Garant-universalhandsker fra silikonefri produktion. Allrounderen under disse er udviklet med det måle, at forene høj bærekomfort og god fingerfornemmelse, og henvender sig til brugere, der udfører præcist arbejde.

Disse specielle egenskaber opnås ved hjælp af et bæremateriale af 18-Gauge-nylonfinstrik og en dobbelt belægning i nitril og nitrilskum med vandbaseret polyurethan. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik