Teknovation Logo
robot

 
  • NTF-Aalborgs Key Account Director Jørgen Ravn oplever, at interessen for enkelte kundetilpasssede enheder, alt efter, hvad der passer til kundens behov, er stigende på eksportmarkederne.

13. november 2019, kl. 14:31 

Danske erfaringer gavner NTF-eksport

Hos NTF-Aalborg oplever man, at de erfaringer, der bliver gjort i samarbejdet med danske producenter, gavner interessen også på eksportmarkederne, hvor mange efterspørger firmaets kundetilpassede rustfri stålløsninger.


Hos NTF-Aalborg gælder det produktion af rustfrit stålløsninger i tråd og rundstål.

Virksomheden har i Danmark et gennemarbejdet marked, og oplever ofte at blive kontaktet, fordi virksomheden har leveret kundetilpassede løsninger til en dansk virksomhed, og det vækker opmærksomhed hos andre virksomheder uden for Danmark, fortæller Key Account Director Jørgen Ravn:

”Vi tilbyder fra enkelt enheder til flere 1.000 styk alt efter, hvad der passer til kundens behov. Kunden investerer i at få optimal udnyttelse af sit produktionsudstyr, så er produkt udformning og ikke kun prisen afgørende,” fortæller Jørgen Ravn, der også er medejer af NTF-Aalborg.

Kravene til udstyrsleverandører internt på det danske marked er med til at holde niveauet højt, når danske virksomheder skal lykkes med eksportsalg.

”Vi har store og kendte spillere i industrien i Danmark, der hele tiden stiller høje krav til vores løsninger og udstyr. Det er med dem vi udvikler os og får læring, der gør, at små og mellemstore virksomheder med succes kan gå ud over landets grænser,” forklarer Jørgen Ravn videre. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik