Teknovation Logo
robot

 
  • 28. november er der Backstage-arrangement hos Saint-Gobain Distribution Denmark i Aarhus, hvor særligt salgsarbejdet er i fokus.

7. november 2019, kl. 12:44 

Backstage hos Saint-Gobain i Aarhus

Den 28. november byder Fremstillingsindustrien under DI på Backstage-arrangement hos Saint-Gobain Distribution Denmark i Aarhus. Ud over en spændende rundvisning sættes salgsarbejdet i fokus.


På det kommende Backstage-arrangement får deltagerne indblik i, hvordan Saint-Gobain har udviklet salget, og hvilke nye tiltag, de fremadrettet ser som muligheder til at forbedre salgsprocessen mod deres kunder.

Man kan også høre nærmere om hvordan Saint-Gobain har udviklet sit salgsarbejde i sin organisation. Især skal vi høre om de mange muligheder, der er i B2B-salg.

Virksomheden Øland giver også deres bud på, hvordan udviklingen er gået gennem de sidste ti år, og CCO i Øland Carsten Madsens giver i den forbindelse et ærligt indblik i de problemer og udfordringer, som Øland fremadrettet står over for, og som de skal tage stilling til i udviklingen af deres salgsorganisation.

Som altid skal vi også Backstage, og her kan du glæde dig til en rundvisning i Saint-Gobains MegaStore når det går løs den 28. november, klokken 12 til 16. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik