Teknovation Logo
robot

 
  • Inelco Grinders´ Ultima-TIG er udstyret med en returbeholder, som automatisk opsamler de støvpartikler, og muliggør sikker deponering heraf.

Teknovation nr. 16/2019

Miljøvenlig vådsliber fra Inelco

For Inelco Grinders er det ikke alene miljøet omkring fremstillingen af den danske producents løsninger, men i høj grad også brugen af maskinerne, som er i fokus. Der arbejdes løbende med at sikre miljøvenlig teknologi, som blandt andet firmaets Ultima-TIG-vådsliber.


I disse dage er Inelco Grinders blandt udstillerne på Schweisstec 2019, der holdes sideløbende med Blechexpo i Stuttgart frem til og med fredag den 8. november.

Med på messen er blandt andet firmaets Ultima-TIG. der er en miljøvenlig vådsliber af Wolframelektroder til TIG-svejsning.

Den er ifølge Inelco-direktør Anders Thy. et godt eksempel på, at virksomheder løbende arbejder på at sikre arbejdsmiljøet samtidig med at man øger kvaliteten af svejsning med slebne elektroder.

Således  er Ultima-TIG en miljøvenlig vådsliber af Wolframelektroder til TIG-svejsning, der både sikrer minimalt spild af de dyre elektroder, men også er udstyret med en unik returbeholder, som automatisk opsamler de giftige støvpartikler, og muliggør sikker deponering.

"Hos Inelco Grinders arbejder vi løbende på at øge kvaliteten af svejsning med perfekteslebne elektroder – både hvad angår selve kvaliteten af svejsningen men i høj grad også for at øge sundhed og sikkerhed på arbejdspladserne. Vi har sågar et tæt samarbejde med ledende forskere inden for området, for der er stadig behov for at fortsætte udviklingen af ordentligt udstyr til svejseindustrien, så man kan gå på arbejde uden at frygte for sit helbred," fastslår Anders Thy.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik