Teknovation Logo
robot

 
  • Struers 143 års erfaring med materialeanalyse og -kvalitetsstyring, herunder viden om materialer i pulverform til plast- og metalprint, kommer i fokus 7. november.

9. oktober 2019, kl. 10:47 

Struers-seminar om AM-fremstilling

Struers ApS inviterer 7. november til et gratis seminar, hvor firmaet vil øge virksomheders forståelse for optimeringen af kvalitetsniveauet ved additive fremstillede materialer.


Med en hurtigere og mindre omkostningstung produktudvikling, samt muligheden for specialfremstillede produkter, er Additiv Manufacturing, AM, eller bare 3D-print, med til at effektivisere produktionen for virksomheder over hele verden. Samtidig stilles der krav om større kendskab til løsninger til at præparere og analysere additivfremstillede materialer for at opnå den tilsigtede kvalitet.

Derfor byder Struers den 7. november inden for til gratis seminar, hvor virksomhederne kan se frem til indlæg og læring fra nogle af de førende virksomheder inden forproduktion af emner, materialepræparation og analyse af additiv fremstillede emner, komponenter og prøver. 

Seminaret holdes ved Struers globale hovedkontor i Ballerup, og har titlen: “From powder to promise: Ensuring certainty within Additive Manufacturing”. Der bliver tale om en dag med videndeling, hvor der kigges nærmere på teknologier til vurdering af materialer, processer, emner og komponenter skabt ved AM.

Formålet er at tage en holistisk tilgang til emnet, og anskue hele processen fra et pulver bliver til et emne og videre til den specifikke analyse og karakterisering af det additivt fremstillede objekt. For at kunne dykke ned i det brede felt som AM favner, har Struers inviteret udvalgte globale partnere, som er store inden for området, til at holde oplæg på seminaret og præsentere deres viden om emnet. Foruden Struers eget team af specialister kan deltagerne på seminaret se frem til oplæg fra blandt andre virksomheder som svenske GE Additive og tyske Carl Zeiss.

På seminaret vil der være mulighed for at besøge Struers’ demo-laboratorium og afprøve de løsninger, der kan bruges til at analysere AM-løsninger. Derudover, vil der være rig mulighed for at høre flere vinkler om området fra de indbudte virksomheder, samt netværke med deltagere fra hele Norden, fremhæver Strues.

Seminaret holdes 7. november fra 9 til 16, og henvender sig til både ingeniører, laboratorie-teknikere, kvalitetschefer, produktionschefer og tekniske universiteter (undervisere, elever, ph.d.). Derudover er seminaret interessant for virksomheder inden for fremstillingsindustrier, der arbejder og/eller overvejer, at implementere AM i deres produktion og udvikling. Deltagelse er gratis og inkluderer frokost samt øvrig forplejning under seminaret. Af hensyn til programmet og deltagernes udbytte af seminaret er der begrænset antal pladser. Tilmelding kan ske via kalendersiden på struers.com/academy eller direkte via mail til Mia Ahrenkiel: mah@struers.dk. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik