Teknovation Logo
robot

 
  • Frem til og med lørdag den 29. juni er der GIFA 2019 i Düsseldorf, hvor Disa er at finde hos Norican Group. Her underskrives endnu en aftale om levering af en Disamatic D3 på messens åbningsdag.

27. juni 2019, kl. 09:01 

Disa med grønne GIFA-lanceringer

I forbindelse med den igangværende GIFA 2019-messe i Düsseldorf har Disa, der indgår i Norican Group, flere grønne lanceringer med, der kan sikre støberierne energiefffektive og CO2-rigtige støbemaskiner.


Der er yderligere ordrer på vej til Taastrup-produktionen hos Disa, der indgår i Norican Group. Allerede på åbningsdagen ved GIFA 2019-messen i Düsseldorf blev der indgået flere kontrakter på kommende Disamatic D3-leverancer til flere asiatiske lande såvel som til flere arabiske lande.

Ud over støbemaskinerne naturligt er i fokus på standen, så lancerer Disa på messen også en række grønne løsninger, der skal energieffektivisere og miljøforbedre støbeprocessen. 

Det gælder både den seneste Equipment Modernisation Packages, EMP, til eksisterende Disamatic-støbemaskiner. EMP-opgraderingen, der blandt andet omfatter Mould Accuracy Controller, MAC, vil øge maskinens levetid såvel som dens effektivitet og samtidig, så skånes omgivelserne, idet de tilførte ressourcer udnyttes bedre, sideløbende med at kvaliteten af støbningen øges.

"EMP er eksemplet på, at hos os stopper innovationen ikke. Man får på en gang bedre funktionalitet og øget kapacitet såvel som effektivitet," fastslår Vice President
Nina Rasmussen, Disa Product Portfolio Development, og fortsætter:

"Vi vil med den seneste EMP sikre os, at vore kunder kan opnå fuldt udbytte med den seneste teknologi på de eksisterende støbelinjer. Det kan også være retrofit anvendelse af brugte anlæg, hvor tilkøb af EMP vil opdatere løsningen".

Der er på standen også mulighed for at høre nærmere om Zero Defect Manufacturing, ZDM, der kan bygges til MAC-styringsteknologien ligesom der til Disamatic D3-anlægget tilbydes nu tilbydes Automatic Mould Conveyors, AMC, så udnyttelsesgraden maksimeres. Retrofit-løsninger med AMC er desuden mulige på Disamatic 2013 Mk5 og Disa-maskinerne 130/131/230/231/240/250. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik