Teknovation Logo
robot

 
  • De fire materialer er skræddersyet til en bred vifte af applikationer lige fra automotive til medicinske applikationer, fremhæver EOS.

21. maj 2019, kl. 14:16 

Klar med flere materialer til 3D-metalprint

Den tyske producent af high-End 3D-printere EOS lancerer nu yderligere fire metalpulvermaterialer til virksomhedens 3D-metalprintermodeller.


Med fire nye materialer til 3D-metalprint øger tyske EOS nu mulighederne for brugerne af virksomhedens 3D-metalprintermodeller.

Der er tale om produkterne EOS StainlessSteel CX, EOS Aluminium AlF357, EOS Titanium Ti64 Grade 5 og EOS Titanium Ti64 Grade 23.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


EOS fremhæver endvidere tilgængeligheden af omfattende data om materialegenskaber for alle fire metaller såsom antallet af testprøver, som de opgivne mekaniske egenskaber bygger på. Herudover tilbydes detaljerede elektronmikroskopbilleder, der giver et indblik i materialets kvalitet, fremhæves det.

Ønsket er at give brugerne dokumentation og sørge for gennemsigtighed, med henblik på at gøre det nemmere at sammenligne DMLS 3D-print med traditionelle produktionsteknologier og andre 3D-printteknologier.

Disse datatyper og villigheden til åbenhed er nødvendigt i forhold til at begynde med at anvende AM-metoder i serieproduktion af emner, konstaterer producenten.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media