Teknovation Logo
robot

 
  • Rajeev Rao er nu President for Axaltas division for industrilakker.

15. maj 2019, kl. 14:31 

Rajeev Rao tager i spidsen for Axaltas-industrilakker

Da den hidtidige leder af Axaltas industrilak-aktiviteter, Michael Cash, har valgt at forfølge udfordringer andetsteds er Rajeev Rao blevet udnævnt som President for Axaltas division for industrilakker.


Axalta har udnævnt den hidtidige Vice President, Global Powder & Business Development/Strategy, Industrial Coatings, Rajeev Rao som chef for Axaltas inxustrilak-aktiviteter, idet Michael Cash forlader koncernen.

Rajeev Rao har hidtil været for Axaltas øverste chef for pulverdivisionen, hvilket han fortsat vil være, mens David Heflin, der i øjeblikket fungerer som Axaltas Vice President for Global Industrial Coating Systems, forfremmes til Vice President Global Industrial Liquid Coatings.

Robert Bryant, Axaltas CEO, føler med de to forfremmelser at firmaet har det rette hold, med den nødvendige erhvervserfaring og forståelse for den strategiske retning og de fremtidige vækstmuligheder på tværs af divisionerne for industrilakker:

"Deres ledelse vil styrke vores forretning samt vores talentfulde teams yderligere og på en måde, der er i overensstemmelse med vores strategiske krav, der prioriterer mennesker, innovation, vækst og ydeevne," siger Robert Bryant. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik