Teknovation Logo
robot

 
  • Nils Overgaard tiltræder pr. 1 maj som CSO hos Bladt Industries, hvor han får det globale ansvar for salg og forretningsudvikling.

25. april 2019, kl. 12:14 

Erfaren salgsdirektør til Bladt

Som en del af Bladt Industries fortsatte professionalisering har virksomheden ansat en erfaren kapacitet inden for energi og Renewables, Nils Overgaard, som Chief Sales Officer, CSO. Han får det globale ansvar for salg og forretningsudvikling.


Bladt Industries har ansat Nils Overgaard som selskabets CSO med tiltrædelse i koncernen pr. 1. maj.

Nils Overgaard betegnes som en erfaren salgsdirektør med en dyb forståelse for, hvor industrien og kunderne er på vej hen – herunder hvordan man som virksomhed kan bidrage til at optimere kundernes konkurrencekraft. De kompetencer tager han nu med ind i Bladt med det mål at styrke kunderelationerne yderligere, siger CEO i Bladt Industries Klaus Steen Mortensen i en kommentar til ansættelsen.

Nils Overgaard kommer fra en stilling som nordisk industriansvarlig for energiselskaberne i IBM og var før det ansvarlig for strategiske kunder i Norden i Vestas Offshore.

”Jeg har brugt det meste af min karriere på internationalt at bygge langvarige kunderelationer og skabe tætte partnerskaber med kunderne. Det har jeg tidligere forfinet i Vestas og senest i IBM – og det vil jeg også fokusere på i Bladt Industries,” siger Nils Overgaard, der hos Bladt får ansvaret for en ny samlet enhed bestående af Commercial & Sales samt Business Development. Nuværende VP for Commercial & Sales Lars Bender fortsætter som en del af Nils Overgaards team.

Som leverandør af kritiske komponenter til de store offshorevindprojekter er målet, således at Bladt i stigende grad supporterer kundernes udvikling.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik