Teknovation Logo
robot

 
  • Bladt er valgt til at levere den cykel- og gangbro, som vil krydse den tæt befærdet Folehaven i udkanten af Valby.

16. april 2019, kl. 13:47 

Bladt skal bygge bro over Folehaven

Bladt Industries meddeler, at selskabet har indgået kontrakt med Københavns Kommune om leveringen af en cykel- og gangbro, som vil krydse den tæt befærdet Folehaven i udkanten af Valby.
 


En 135 meter lang og 5,5 meter bred cykel- og gangbro, som kommer til at krydse den trafiktunge ”Folehaven”, skal leveres af Bladt Industries. Designet er udført af Dissing+Weitling og dimissioneret af COWI for kunden Københavns Kommune.

Projektstart for Bladt er i april måned, hvor hele planlægningsfasen igangsættes, men for beboerne i området vil der ikke ske ændringer før primo maj, hvor anlægsarbejder og funderingen vil finde sted.

Brosektionerne, der bliver i alt syv sektioner, vil ankomme til byggepladsen henover efteråret, hvor også montagen af brosektionerne vil finde sted. Selve hovedsektionen, som vil krydse Folehaven er allerede nu planlagt til at finde sted sen efterår, hvor der vil være periodevis weekendspærring.

”Vi har gennem tiden leveret mange spændende broprojekter og vi glæder os meget til at opstart af dette spændende projekt, som er lige rundt om hjørnet," siger Bladt-afdelingschef Søren Nielsen.

Tilbage i 2009 leverede Bladt Industries en tilsvarende bro til Københavns Kommune – Åbuen, som krydser den befærdede Åboulevard – et helt unikt design også tegnet af arkitekterne Dissing+Weitling. Siden 2009 har Bladt været involveret i mange forskellige projekter, hvoraf flere af disse også er med Dissing+Weitling bag den arkitektoniske udførelse.   


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik