Teknovation Logo
robot

 
  • Desoutters seneste E-pulsnøgle på batteri med WiFi-kommunikation.

Teknovation nr. 5/2019

Intelligent E-pulsnøgle på batteri

AVN Teknik A/S, Brøndby, slår aktuelt et slag for Desoutters seneste E-pulsnøgle på batteri med WiFi-kommunikation.


Desoutters seneste E-pulsnøgle på batteri er med WiFi-kommunikation, der sikrer,at alle bespændingsdata bliver gemt og batch tælling udført, fremhæver forhandleren AVN Teknik.

E-pulsnøglenkan udføre mange flere monteringsopgaver og dermed reduceres cyklustiden, ligesom den er på batteri, og kan klare op til 25 Newtonmeter og vejer 1,2 kilogran. Den støjer mindre og afgiver færre vibrationer end konventionelle pulsværktøj, fremhæver AVN Teknik videre.

Operatøren kan håndtere E-pulsnøglen med fuld kontrol, og den ergonomiske udformning giver operatøren mulighed for at anvende E-pulsnøglen med kun én hånd, hvilket giver en større fleksibilitet og mere effektiv bespænding. Der er ingen fare for vrid eller stød, som påvirker arm eller håndled, så E-pulsnøglen belaster ikke operatøren - selv efter mange arbejdstimer.

Desoutters E-pulsnøgle på batteri øger fleksibiliteten.Arbejdet kan udføres hurtigere, og den kan klare flere opgaver, da E-pulsnøglen ikke længere er begrænset af kabler eller ledninger.

Risikoen for belastningsskader undgås, da E-pulsnøglen er udformet ergonomisk og har en lav påvirkning på hånd-arm vibrationer.Dokumentationen sikres via WiFi kommunikationen, som gør det muligt at gemme alle data.
  

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik