Teknovation Logo
robot

 
  • Fungerende administrerende direktør i DI, Kim Graugaard, er glad for det opnåede 2018-resultat, når det gælder praktikpladsmålet. Han opfordrer til at alle gør en indsats for at fortsætte fremgangen. Der er brug for det, understreger han.

26. februar 2019, kl. 13:33 

Treparts-praktikpladsmål er nået

DI udtrykker stor tilfredshed med, at målsætningen for skabelsen af praktikpladsaftaler, som blev indgået ved Trepartsforhandlinger, er opfyldt for 2018.  


Fungerende administrerende direktør Kim Graugaard, DI, er meget tilfredse med, at målet for skabelsen af praktikpladser i 2018, der blev aftalt ved trepartsaftalen om flere praktikpladser, er nået:

"Derfor skal der også sendes en stor anerkendelse til de mange private virksomheder, som har leveret hovedparten af de ekstra aftaler og dermed bærer den største del af æren for, at det er lykkedes," siger Kim Graugaard i en kommentar. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Frem mod 2025 skal der hvert år nåes et måltal for ekstra praktikpladsaftaler. I 2018 var målet 2.100 ekstra praktikpladsaftaler. Det mål er nået, men der er brug for at fortsætte den positive udvikling:

"Ét er at nå målet for 2018, noget andet er at nå hele vejen i mål. Vi hører stadig fra virksomhederne, at de mangler kvalificeret – og herunder faglært – arbejdskraft, så der burde være basis for at indgå flere praktikpladsaftaler. Vi har brug for flere praktikpladser – og for flere elever til at indgå aftaler med," siger Kim Graugaard.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media