Teknovation Logo
robot

 
  • Carsten Jarfelt er medgrundlægger af MAKERDirsupt og har været med til at grundlægge yderligere en række Start-Up-firmaer i Silicon Valley.

16. januar 2019, kl. 14:52 

Addifab til Silicon Valley

Den danske producent af 3D-printere til fremstilling af formværktøj i plast, Addifab, har taget det næste skridt i virksomhedens udvikling og etableret en division i Californien i USA. Direktør for den amerikanske gren bliver Carsten Jarfelt.


Med oprettelsen af en division i Silicon Valley tager Jyllingevirksomheden Addifab efter CEO og medgrundlægger Lasse G. Staals egen ord: "En dramatisk øgning af ambitionsniveauet".

I spidsen for den amerikanske forretning er medgrundlægger af firmaet MAKERDirsupt, Carsten Jarfelt, der fremhæver mulighederne med Addifabs teknologi til at fremstille skræddersyede produkter i hvilket som helst materiale og med meget korte ledtider med Addifabs 3D-printede sprøjtestøbeforme i producentens egenudviklede opløselige materiale.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I en henvendelse til interessenter i den amerikanske industri deffinerer Carsten Jarfelt virksomheden og teknologien bag som ægte 'Productyping', altså en sammenskrivning af produktfremstilling og prototyping.

Dermed hentyder han til firmaets ambitioner om at fremstille slutbrugeremner (herunder i metal) med de samme materialeegenskaber som ved sprøjtestøbning og uden at være begrænset af de traditionelle geometriske begrænsninger.

AddiFab har i efteråret etableret et pilotprojekt for Danfoss sammen med støberiet Krebs og Co, Danmarks Teknologiske Institut og Aalborg Universitet.

Endvidere er industrigiganterne BASF og Bosch også med i konsortiet bag projektet, der går ud på at fremstille komplicerede emner i mindre serier.

Ønsket er at muliggøre stor teknisk fleksibilitet med lave opstartsomkostninger gennem en proces, der ikke findes noget alternativ til i markedet, lyder det fra Lasse G. Staal. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik