Teknovation Logo
robot

 
  • De regioner, der vil se den hurtigste investeringsvækst i løbet af den kommende femårige prognoseperiode, er Latinamerika (25,3 procent CAGR) og Kina (21,6 procent CAGR). Fem af de ni geografiske regioner forventes at se sammensatte årlige vækstrater på over 20 procent i prognoseperioden, konstateres det.

17. januar 2019, kl. 07:02 

IDC: 3D-printmarkedet vækster 21 procent i år

Den globale konsulentvirksomhed International Data Corporation, IDC, vurderer i en dukfrisk markedsanalyse, at den globale 3D-printindustri vil vækste lidt over 21 procent i 2019.


Ifølge International Data Corporation, IDC, så vil den globale 3D-printindustri, herunder hardware, råmaterialer, service og software, vækste med 21,2 procent i år i forhold til 2018.

Dermed runder markedet en omsætning på dét, der svarer til omkring 90 milliarder kroner. Frem mod 2022 forventes dette tal at stige til næsten 150 milliarder kroner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


For dem med fingeren på pulsen opleves 3D-printteknologien som vidt udbredt, men sandheden er, at 3D-printmarkedet stadig vokser, da der stadig eksisterer mange uudnyttede markeder, påpeges det. 

De private forbrugere tegner sig kun for mindre end fem procent af den globale omsætning, tilgengæld er fremstillingsindustrien og medicovirksomheder gode til at adoptere produktionsformen.

Overordnet er de førende anvendelsområder i dag prototyper, reservedele og emner til nye produkter, men de hurtigst voksende brugerområder er fremstilling af væv, organer og knogler samt tandpleje. Og det er ikke kun 3D-printere, der vises overalt, det er også 3D-scannere, lyder det videre.

"Vi har oplevet en intens udvikling af 3D-printteknologierne i 2018. Hurtige stigninger i produktionshastigheder kombineret med store fremskridt i 3D-printmaterialer, der gør det muligt at bruge 3D-print i produktionen på tværs af et forbederet udvalg af applikationer," udtaler IDC Hardcopy Peripherals og 3D Printing Research Director, Tim Greene, og tilføjer:

"Da flere brugere annerkender disse fordele, søger de flere måder at anvende teknologien på, som sikrer en bedre udnyttelse af udstyr til prototyper, værktøjsfremstilling og ægte direkte produktion."

USA vil se den største investeringsbølge i 2019 med dé, der svarer til næsten 33 milliarder kroner efterfulgt af Vesteuropa med 24 milliarder kroner og Kina vil runder godt 13 milliarder kroner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik