Teknovation Logo
robot

 
  • Teknisk træning og avanceret teknisk træning i brug af 3D-printteknologi er på tapetet, når fagmedarbejdere tilknyttet enter for Industriel 3D-print holder teknikkurser og temadage henover foråret.

14. januar 2019, kl. 14:41 

Teknologisk åbner for 3D-printlæringsforløb

Parallelt med, at Center for Industriel 3D-print ved Teknologisk Institut i Aarhus udvikler produktionen mod en fuld produktionslinje, holder centrets eksperter en række kurser om 3D-print henover foråret blandt andet for at styrke fagligheden hos underviserne ude på de tekniske skoler i landet.


Målet med Center for Industriel 3D-print ved Teknologisk Institut, TI, i Aarhus er, at danske virksomheder skal få adgang til en fuld produktionslinje til udvikling og print af komponenter og emner, der sidenhen kan implementeres direkte i egen produktion.

Denne vision kræver dog også, at der er nogle medarbejdere ude i virksomhederne, der kan håndtere produktionsformen. Af den grund lancerer TI nu en række kurser om 3D-print, der ikke mindst henvender sig underviserne ude på de tekniske skoler i landet til en favorabel pris, fremhæver seniorkonsulent, Henning Henningsen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Eksempelvis lyder kursustemaerne 'Train-the-Trainer', ''Teknisk Træning - Industriel 3D-print' og 'Avanceret Tecknisk Træning inkl. 3D-printforløb'.

Endelig er der også, udover yderligere rundvisninger, temadage og kundetilpassede arrangementer, mulighed for at deltage i en række ERFA-grupper og EIIG (External Industry Interest Groups) med mere, konstaterer  Henning Henningsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik