Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Ole Petersen glæder sig over at Kellpo er blevet BRC-recertificeret.

15. oktober 2018, kl. 14:29 

BRC-recertificering af Kellpo

Thisted-baserede Kellpo A/S har taget yderligere et step op ad BRC-stigen, fremhæver virksomheden.


Kellpo er netop blevet re-certificeret inden for BRC, som er en anerkendt global standard for fødevaresikkerhed, meddeler Thisted-virksomheden.

Denne gang er virksomheden tilmed blevet certificeret på A-niveau. Re-certificeringen er et synligt bevis på, at fødevaresikkerheden er i højsædet hos Kellpo. BRC-certificering er ikke nogen hvilepude – tværtimod arbejder virksomheden kontinuerligt, målrettet og koncentreret på at højne fødevaresikkerheden i alle processer, fremhæver virksomheden.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


For Kellpo er det en helt naturlig ting at tænke fødevaresikkerhed ind fra start til slut i hele produktions-flowet, når man udvikler nye produkter, får flere kunder eller iværksætter andre tiltag.

Det skal således ikke kun være nemt og enkelt at være kunde hos Kellpo – det skal også være trygt, påpeges det videre. BRC-certificeringen er således ikke blot et kvalitetsstempel og en blåstempling af virksomhedens processer – det er også kundernes garanti for, at virksomheden altid leverer en høj standard inden for kvalitet og sikkerhed, understreges det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik