Teknovation Logo
robot

 
  • HP Metal Jet-teknologien er allerede taget i brug af en række globale virksomheder som blandt andet Volkswagen.

11. september 2018, kl. 14:09 

3D-metalprint til masseproduktion

HP har med 3D-printeren HP Metal Jet netop lanceret en løsning, der kan masseproducere metal-emner med et godt forhold mellem kvalitet og omkostninger.


HP Metal Jet er op til 50 gange mere effektiv end andre sammenlignelige 3D-printmetoder. Teknologien er allerede taget i brug af en række virksomheder som blandt andet Volkswagen og Parmatech, der bruger den til produktion af færdige emner.

"Vi befinder os midt i en digital revolution, som er i gang med at forandre den 1.200 milliarder kroner store fremstillingsindustri. HP har allerede bidraget til denne udvikling gennem vores 3D-printløsninger til masseproduktion af plastik og med introduktionen af den nye avancerede 3D-printteknologi til metal, øger vi indsatsen yderligere” siger Dion Weisler, CEO og President, HP Inc.

"Potentialet er enormt - hvert år producerer automobil-, maskin- og medicinalbrancherne flere milliarder metalemner. HP Metal Jet 3D-printplatform giver adgang til bedre hastighed, kvalitet og økonomi, hvilket giver vores kunder mulighed for at tænke i helt nye baner, når det kommer til design, fremstilling og levering af nye løsninger i den digitale tidsalder," fremhæver Dion Weisler videre.

HP Metal Jet er bygget på en 3D-printteknologi med voxel-kontrol. Printkarret har en størrelse på 430 gange 320 gange 200 millimeter og vil til at starte med producere metaldele i rustfrit stål med isotrope egenskaber efter branchestandarder.

Ud over Volkswagen og Pharmatech har også flere andre internationale produktionsvirksomheder taget HP Metal Jet i brug. Det gælder for eksempel GKN Powder Metallurgy, der i samarbejde med HP, har installeret HP Metal Jet i deres fabrikker.

Udover HP Metal Jet-teknologien, har HP også lanceret Metal Jet Production Service, der giver kunderne mulighed for hurtigt at generere nye 3D-design, producere færdige emner og integrere HP Metal Jet i deres langsigtede produktionsplaner.

I første halvdel af 2019 vil kunderne kunne uploade 3D-designfiler og modtage nye dele i store mængder fra den nye Metal Jet Production Service.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik