Teknovation Logo
robot

 
  • En forbedring med systemet er eksempelvis mindsket installationstid, fremhæver Renishaw.

Teknovation nr. 12/2018

Forbedret slibe-måleprobesystem

Britiske Renishaw har lanceret en større opdatering af probeopmålingssystemet til CNC-slibemaskiner, MP250.  


Med den seneste udgave af MP250 probeopmålingssystemet forbedrer producenten af industrielle metrologiløsninger Renishaw mulighederne for ultranøjagtig opmåling på CNC-slibemaskiner.

Den opdaterede version byder blandt andet på en optimeret opsætningskonfiguration, der eksempelvis giver brugerne mulighed for at vælge driftsfremgangsmåde med enten ekstrem pålidelighed eller lav latency for hurtigere målinger, afhængigt af applikationskrav, fremhæves det.

Systemet består af den opdaterede MP250-probe og et nyt HSI-C-interface, og er en højhastighedsløsning med høj nøjagtighed for bestemmelse af emners geometri.

Implementeret RENGAGE-teknologi resulterer, ifølge producenten, i uovertruffen 3D-målenøjagtighed og -repeterbarhed, og probens ekstremt lave kraft ved emnekontakt hjælper med at eliminere skader på overflader og formen af emner, hvilket gør den ideel til inspektion af sarte emner.

Probesystemet er alt i alt designet til meget hårde miljøer, og den lille formfaktor og det robust design gør den ideel til applikationer, hvor skærende bearbejdning indgår, konstateres det.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik