Teknovation Logo
robot

 
  • Indulakejer og -direktør Peter Lynge Jensen vil med investeringen fastholde og udbygge virksomhedens positionen blandt de større i branchen, understreger han.

4. juni 2018, kl. 16:51 

Miljøvenlig forbehandling

Indulaks seneste investering i et forbehandlingsanlæg med alkalisk affedtning, sikrer virksomheden renere teknologi, så man helt undgår det giftige krom i processen, og et effektivt renseanlæg gør det samtidig muligt at genbruge vandet og dermed både spare på ressourcerne og skåne det omgivende miljø.


Miljøet er den store vinder efter Indulaks aktuelle investering i et forbehandlingsanlæg med alkalisk affedtning.

Stålemnerne, som Indulak er leverandør af til maskinindustrien, bliver efter den alkaliske afrensning pålagt en tyndfilm, så stålet bliver passiviseret, og der opstår en organisk silan-forbindelse, der giver en god vedhæftning af lakken. Det betyder alt sammen, at forbehandlingsprocessen er fuldt på højde med tidligere. Specielt for aluminiumprofiler og -plader, som Indulak leverer i stort antal til byggeindustrien, gælder det, at emnerne bliver affedtet og afsyret, så der opløses mindst 2 gram aluminium pr. kvadratmeter. Det foregår alt sammen i et GSB-godkendt og DGNB-guldcertificeret, kromfrit overfladebehandlingssystem, der er særdeles velegnet til pulverlakering.

Dertil kommer, at anlægget lever fuldt ud op til de miljøkrav,der bliver stillet af såvel myndigheder som Indulaks mange miljøbevidste kunder. Derudover giver det nye anlæg en større kapacitet i produktionen.

"Med investeringen fastholder og udbygger vi positionen som en af landets største og førende specialister i branchen," fastslår Indulak-direktør, Peter Lynge Jensen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik