Teknovation Logo
robot

 
  • Chris Levinsen er pr. 1. marts ansat ved Esbjerg Farve- & Lakfabrik som Key Account Manager for industrikunder.

11. april 2018, kl. 12:44 

Esbjerg Farve & Lakfabrik ekspanderer

Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S meddeler, at virksomheden har ansat Chris Levinsen som Key Account Manager for industrikunder.


I forlængelse af en igangsat virksomhedsstrategi med øget industrikunde-fokus er Chris Levinsen pr. 1. marts ansat som Key Account Manager for industrikunder hos Esbjerg Farve- & Lakfabrik.

Chris Levinsen, der er 40 år gammel, medbringer erhvervserfaring inden for teknisk salg, herunder salg til storkunder og industrikunder med anvendelse af overfladeløsninger. Han har tidligere blandt andet arbejdet som salgschef hos Blue & Green A/S.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Med ansættelsen af Chris Levinsen kan vi tage et stort skridt hen imod en stærkere markedsposition inden for industrisegmentet og en udvidelse af de personlige relationer med vores kunder”, fortæller Kjeld Clausen, administrerende direktør for Esbjerg Farve- & Lakfabrik.

”Det er vigtigt for os, at udviklingen sker i tæt samarbejde med kunden. Her kommer Chris Levinsen til at spille en væsentlig rolle sammen med det øvrige team og de tekniske eksperter på fabrikken.”.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media